HTML

Andy

Friss topikok

  • Rena: Örülök, hogy Ernő jobban lett. Már érdeklődni is akartam, hogy hogy van. Képzeld, lakást felújítu... (2007.07.17. 13:32) Nyaralás!?
  • Rena: Húúú, szuper lehetett a képek alapján. Meglestem a képtáradat is. ;) És nem szóltál, hogy itt vagy... (2007.06.20. 10:44) 1 hét vakáció képekben
  • Rena: Ó kis drága Danus. Ezek fránya fogacskák... Drukkolunk, hogy minél hamarabb túllegyetek a nehezén.... (2007.06.20. 10:42) Fogtündérke gyere ide!!!
  • Andy: Móni! Ha minden igaz (és jó idő is lesz), hétfőn-kedden lesznek itt a kőművesek és a betonozást me... (2007.06.08. 09:47) Alakul a dolog!
  • Rena: Szia! Már vártam az újabb bejegyzésedet. :):)Látszik hogy nagyon jól éreztétek magatokat. Mi is im... (2007.06.07. 10:41) Ismerkedés az élővilággal

Linkblog

Nyaralás!?

2007.07.16. 15:59 Oriandy

Idei első (kisebb) nyaralásunk nem sikeredett túl jóra. Szuperul indult. A Vadása tóhoz mentünk el a baráti társasággal (19 fő) egy hosszú hétvégére. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat hülyültünk, beszélgettünk, jó kis kajákat csináltunk és nem utolsó sorban buliztunk!! Aztán vasárnap hajnai 3/4 4-kor azzal ébreszt a férjem, hogy nagyon rosszul érzi magát, rettenetesen görcsöl a jobb oldala. El sem tudtuk képzelni, mi lehet a baja. Beültünk a kocsiba és irány a legközelebbi kórház. Körmendre mentünk, ahol az orvosi ügyeletre irányítottak bennünket. Ott azt mondta az orvos, hogy vagy gyomorrontás, vagy vesekő. Ha még többször visszajönne a görcs, akkor tutira a veséjével lesz valami. Hát, visszajött. Szörnyű volt nézni, hogy szenved! Ő, aki legalább 15 éve még csak gyógyszert sem vett be. (Mondván elég volt gyerekkorában az asztmája miatt szedni a bogyókat!) Úgy döntöttünk, nem várunk a csodára, így mi elindultunk haza elöbb. Anyósékhoz kellett mennünk, hiszen a gyerkőcünk náluk volt. De ott sem lett jobb. Sőt........ Hétfő hajnalban már a Szászvári ügyeleten voltunk, utána meg a Pécsi klinikán. Be akarták fektetni pár napra, de mondtuk, hogy akkor inkább elmegyünk Veszpémbe, mert ott vannak a szüleim, akik tudnak vigyázni Danira, ha be kell menni a kórházba és ott legalább helyben van a kórház, a bejárást is jobban meg tudjuk oldani. Így hát délután a sógorom elvitt minket Veszprémbe. Naná, hogy megint begörcsölt a kedvesem. Irány a kórház... De semmi különöset nem tudott csinálni vele az orvos. Megnézte ultrahanggal, és mondta, hogy bal oldalon van egy köve, de egyenlőre ezzel nincs teendő, mert nem ez okoz most problémát, hanem a jobb oldalon lévő vesehomok. Na, ez iszonyatos görcsöket tud okozni, ahogy halad lefelé! Hazamentünk és én mást sem csináltam egész héten, mint tunkoltam bele az ételt, de főleg az innivalót, ugyanis a sok görcsöléstől hányingere volt, így nem bírt enni-inni. Ráadásul a No-spa-nak (amit vénás injekcióban is kapott ill. 3x1-2-t kellett szednie) a mellékhatása is kijött. Viszont ennek a betegségnek a legjobb gyógymódja a sok folyadék. De azt hiszem meglett az eredménye. Ma reggel (kisebb kínok között) meszületett sok apró kis kövecske, vagy homok nem tudom, mert sohasem láttam még ilyet. A lényeg, hogy a férjem jobban érzi magát és naná: MA MÁR DOLGOZNI MENT!!!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://andy.blog.hu/api/trackback/id/tr65119012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rena 2007.07.17. 13:32:48

Örülök, hogy Ernő jobban lett. Már érdeklődni is akartam, hogy hogy van.
Képzeld, lakást felújítunk! Sztem jövő héten költözés! :)
Pusszancs
süti beállítások módosítása