HTML

Andy

Friss topikok

  • Rena: Örülök, hogy Ernő jobban lett. Már érdeklődni is akartam, hogy hogy van. Képzeld, lakást felújítu... (2007.07.17. 13:32) Nyaralás!?
  • Rena: Húúú, szuper lehetett a képek alapján. Meglestem a képtáradat is. ;) És nem szóltál, hogy itt vagy... (2007.06.20. 10:44) 1 hét vakáció képekben
  • Rena: Ó kis drága Danus. Ezek fránya fogacskák... Drukkolunk, hogy minél hamarabb túllegyetek a nehezén.... (2007.06.20. 10:42) Fogtündérke gyere ide!!!
  • Andy: Móni! Ha minden igaz (és jó idő is lesz), hétfőn-kedden lesznek itt a kőművesek és a betonozást me... (2007.06.08. 09:47) Alakul a dolog!
  • Rena: Szia! Már vártam az újabb bejegyzésedet. :):)Látszik hogy nagyon jól éreztétek magatokat. Mi is im... (2007.06.07. 10:41) Ismerkedés az élővilággal

Linkblog

Danika eddigi tudományai

2007.05.17. 14:14 Oriandy

Először is egy táblázattal kezdem, amire mindent vezetek:

Dani fejlődése
Emeli a fejét1 hó
Megfordítja a fejét1,5 hó
Mosolyog1 hó
Álmában mosolyog1 hó
Nevet2 hó
Hangosan kacag2,5 hó
Először nyúl játékér3 hó
Nézegeti a kezét2,5 hó
Figyel a színekre3 hó
Hasáról a hátára fordul4 hó
Oda vissza fordul4,5 hó
Gügyög1,5 hó
Első szó11 hó
Első mondat 
Először aludat át az éjszakát2 hó
Először evett kanállal3 hó
Ül segítséggel4 hó
Egyedül megül5,5 hó
Egyedül felül7 hó
Kúszik7 hó
Mászik7,5 hó
Áll segítséggel4 hó
Egyedül áll, de kapaszkodva7 hó
Egyedül áll kapaszkodás nélkül8 hó
Jár segítséggel7 hó
Jár kapaszkodva7 hó
Jár egyedül10,5 hó

Igazából ezeket csinálja már, meg sok mást is, de a legtöbbet csak akkor, amikor épp kedve tartja pl. pápá intése.

Puszit ad, ha kérem. De nem akárhogy ám! Ha én kérek puszit, ad és megy az apjához neki is ad. Nade, ha apa kér tőle, nekem utána autómatikusan nem jár ám!!

Bármit kérek tőle, mindent megcsinál. pl.: tedd a kosárba a csipeszt, add oda apának a krémet, keresd meg ezt vagy azt.. A minap elkérte a kávéskanalamat és azzal játszott. Egyszercsak elment a saját szobájába, hallom, hogy ledobja a földre és elkezd játszani a porszívóval. Bementem utána és nem láttam sehol a kanalat. Kérdezem tőle: Danika hová tetted anya kanalát? Erre ő felpattan és előre mutatva az utat odavezet az ágyhoz és mutatja, hogy bedobta mögé!

Nagyon szereti a kukucs játékot, mára már mondja ő is hogy: KUKUCS!!

A labda a mindene, így ha sétálni megyünk és megállunk valahol játszani, nálunk kell hogy legyen egy kis labda, különben elvesz mástól.

Ha valamire azt mondom nem-nem, ő rázza a fejét és mondja: NE-NE

Megkérdezem tőle: Danika, hol van a kaka? Erre ő megmarkolja a pelust és rámnéz, hogy: hát itt!

Mindent megeszik, de csak akkor és azt amihez éppen kedve van. Volt egy idő, hogy a főzelékeket nem ette, csak a darabos kaját, aztán megunta és ha darabosat tettem elé, leszórta a földre. Ma már úgy vagyunk, hogy egyszer főzi van ebédre, egyszer darabos, így talán nem unja meg. (Ma pl. gulyásleves volt az ebéd és annyira degeszre ette magát, hogy alig tudott elaludni, mivel ő hason alvó)

Nagyon szeret hízelegni és bújni. Ha fekszünk, mindig odajön és ránkteszi a kis buksiját. Ha mondom neki hogy szeresd meg xy-t, megy és rá is ráteszi a fejét. De leges-legjobban a MALACKÁT szereti!! :)))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legújabb tudománya pedig, hogy nem kell altatgatni, hanem magától alszik el. Ezt már 3-szor megcsinálta, így remélem továbbra is megmarad ez a szokása!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://andy.blog.hu/api/trackback/id/tr1777265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása